dimecres, 28 de març de 2012

IALUMAR spray nasal i òtic amb àcid hialurònic

Composició
Cada nebulitzador de 100 ml conté: aigua de mar i una sal sòdica d’àcid hialurònic.
+ 1 aplicador per a ús nasal i 1 aplicador per a ús auricular. 
Principio del formulario

Indicacions terapèutiques

  • NAS. Per a la higiene nasal diària de nadons, nens i adults. Afavoreix l'eliminació de les secrecions excessives. Alleuja ràpidament la sequedat de les mucoses nasals i de l'orella. Útil després de les intervencions quirúrgiques de les fosses nasals o en cas de rinosinusitis.

  • OÏDA. Per a la higiene diària de les orelles de nadons, nens i adults. Evita la formació de taps de cera, contribueix a mantenir neta la orella i evita l'acumulació de partícules estranyes. També és útil per a les persones que utilitzen audiòfons.

Posologia

Utilitzar diverses vegades al dia, segons necessitat.

Contraindicacions
Està contraindicat en persones amb antecedents de otorrea (inflamació del canal auditiu), perforació del timpà o otitis mitjana crònica. 

Està contraindicat en persones amb antecedents de otorrea (inflamació del canal auditiu), perforació del timpà o otitis mitjana crònica. 

Advertiments i precaucions

Com que és un recipient de pressió cal protegir-lo dels raigs solars i no exposar-lo a temperatures superiors a 25 º C. No utilitzeu després de la data de caducitat indicada a l'etiqueta o si el nebulitzador està danyat.  Un cop buit, desfacis del nebulitzador seguint les normes d'eliminació de residus de la seva localitat.
MANTENIR FORA DE L'ABAST DELS NENS

Interaccions

No s'han descrit interaccions entre IALUMAR i altres medicaments.

Propietats farmacològiques

Ialumar associa l'acció beneficiosa i fluidificant de l'aigua marina a l'acció del àcid hialurònic, que gràcies a la seva capacitat d'atreure i retenir l'aigua , hidrata la mucosa i afavoreix la cicatrització de possibles microlesions. A més a més, l'aigua marina utilitzada per la fabricació de Ialumar procedeix de l'arxipèlag de Bréhat a Gran Bretanya. Aquesta aigua marina natural està diluïda a una concentració isotònica (com la del nostre cos) fet que fa que no sigui irritant.

Autorització de comercialització 

JUNY DE 2011
ROTTAPHARM S.p.A.
Galleria Unione, 5 – 20122 Milán - Italia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada